Starta en diskret chatt

Om du har slagit på DentroChats minne finns det samtal som passar bättre utanför det DentroChat minns. Du kanske vill ställa en fråga eller prata om ett ämne som du inte vill ska dyka upp i framtida samtal. En diskret chatt är avskild från AI-minnet och blir därför inte en del av DentroChats bakgrundskunskap.

Du kan slå på det direkt i chatten eller i sidopanelen.

Från chatten

En markör öppnar chattåtgärderna uppe till höger, väljer Diskret chatt, slår på Diskret läge och stänger dialogen. Chatten markeras med en ikon med stängt öga i sidopanelen.

Knappen uppe till höger öppnar chattåtgärderna. I en chatt som redan har meddelanden är det rutnätsknappen. I en ny chatt är det ögonknappen, som öppnar dialogen för diskret chatt direkt. Välj Diskret chatt och slå på Diskret läge. En ikon med stängt öga visas bredvid chattens namn i sidopanelen.

Från sidopanelen

En markör öppnar alternativen för en chatt i sidopanelen och väljer Diskret chatt. Dialogen öppnas, Diskret läge slås på och en ikon med stängt öga visas bredvid chatten.

Håll muspekaren över chatten och klicka på knappen med tre punkter till höger. Välj Diskret chatt och slå på Diskret läge. Ikonen med stängt öga bredvid namnet visar att chatten nu är diskret.

Vad en diskret chatt ändrar

Minne gör att DentroChat kan ta med kontext från tidigare chattar in i en ny. En diskret chatt står utanför det systemet. DentroChat läser inte ditt sparade minne eller dina andra chattar medan du är i den, och andra chattar kan inte läsa den heller. Inget från chatten läggs till i minnet. Den hålls också utanför AI-sökningen och minnet, även om du slår på något av dem senare i Inställningar.

Chatten fungerar fortfarande som vanligt. Dina meddelanden sparas, och du kan öppna den igen från sidopanelen och använda sökningen i chatten som vanligt. När du slår av Diskret läge kan DentroChat använda chatten för minnet igen.

På mobilen

På mobilen öppnar du chatten och använder knappen uppe till höger, eller öppnar sidopanelen från menyknappen uppe till vänster och trycker på knappen med tre punkter bredvid chatten. Välj Diskret chatt och slå på den. Ikonen med stängt öga visas bredvid namnet.